Pikkumies herätti äidin tänään jo seitsemän jälkeen. Aikani kuluksi päätin aamutoimien jälkeen täydentää pakastinta korvapuusteilla, kun hiivaakin oli tullut ostettua jääkaappiin.

Pyöräytin taikinan aamuni iloksi ja päivä alkoikin mukavasti tuoreilla pullakahveilla. Olen rakastunut pressokahviin, jota tulee keiteltyä harvasen päivä. Vietiinpä pikku-ukon kanssa iskällekkin pari vastaleivottua töihin. Näin sitä pitäisi viikonloppu aina korkata käyntiin.

Korvapuustit n. 20kpl (valmistin taikinan koneella)

0,5 hiiva

7,5dl maitoa (maidottomat pullat samasta määrästä vettä)

2tl suolaa

2dl sokeria

2rkl vanilijasokeria

1rkl kardemummaa

vehnäjauhoja sen verran, että taikina kiinteytyy

100g sulatettua margariinia

(korvapuustien sisälle vetelin margariinia sekä sokeria ja kardemummaa)

Taikinan annoin kohota puolisen tuntia, pullat paisuivat hyvän kokoisiksi. Paisto uunissa 225c n. 10-15min.